Boy Scholtze opnieuw lijsttrekker VVD Haaren

Maandag 9 oktober kozen de leden van het VVD-netwerk Haaren Boy Scholtze (26) opnieuw tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen welke in maart 2018 plaatsvinden. De steun voor de huidige fractievoorzitter is groot onder de leden van het netwerk, blijkt uit zijn unanieme herverkiezing.

Boy Scholtze woont in Biezenmortel en is sinds 2012 actief in de lokale Haarense politiek. Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2014 voerde hij de VVD-lijst ook aan. Sindsdien is Scholtze de fractievoorzitter van de liberalen in de gemeente Haaren.


De nieuwgekozen lijsttrekker is blij met het vertrouwen dat de leden hem hebben gegeven: “Er gebeurt op dit moment veel in onze mooie gemeente en dat is reuze interessant. We hebben nog veel plannen voor Biezenmortel, Esch, Helvoirt en Haaren. Ik kijk er naar uit om me hier ook de komende periode weer voor te mogen inzetten.” Over de toekomst van de gemeente Haaren is Scholtze helder: “De inwoners hebben gesproken en nu is het aan de gemeenteraad om een besluit te nemen. Eén ding is zeker: zolang wij de gemeente Haaren zijn, hebben wij de plicht om voor onze dorpen, inwoners en verenigingen te zorgen. Daar hoort absoluut een sterk liberaal geluid bij en dat wil ik graag vertegenwoordigen.”

 

Eind november zullen de leden van VVD Haaren de overige plaatsen op de kieslijst vaststellen. Dan wordt ook het verkiezingsprogramma bekendgemaakt.