Corona-virus in Haaren

Inmiddels zijn er diverse maatregelen genomen en regelingen getroffen voor het Corona-Virus, ook in de gemeente Haaren. Op deze pagina vindt u een aantal belangrijke links naar de informatie.

Uiteraard houdt de VVD Haaren zich aan de richtlijnen van het RIVM. Eventuele activiteiten van de VVD-netwerken in de regio zijn geannuleerd. De fractie vergadert digitaal en komt niet fysiek bijeen. Uiteraard zijn wij nog steeds tot uw beschikking! Neem gerust contact met ons op.

Gemeente Haaren
Op de website van de Gemeente Haaren vindt u overzichtelijk informatie die van belang is, bijvoorbeeld regelingen voor ondernemers, evenementen en noodopvang voor kinderen. De pagina is hier direct te bezoeken.

Eerder heeft de VVD Haaren (deels samen met Samenwerking '95) vragen gesteld aan het College om inzicht te krijgen in de regelgeving en mogelijkheden voor ondernemers. De beantwoording vindt u terug bij de agenda van de raadsvergadering van 2 april jl.

De gemeenteraad heeft een brief gestuurd aan alle inwoners van de gemeente Haaren. De brief is integraal op onze website terug te vinden, op deze pagina.

Regionaal

De Veiligheidsregio Brabant-Noord geeft geregeld updates over de maatregelen en voortgang in de regio. De Veiligheidsregio Brabant-Noord wordt voorgezeten door de Burgemeester van 's-Hertogenbosch.

De GGD Hart voor Brabant heeft naast de website ook een telefonisch punt waar u terecht kunt: 0800-1351.

Landelijk
Klik hier voor de site van het RIVM, waarop dagelijks de belangrijkste updates rondom de voortgang van het Corona-virus worden gegeven.

Ook de Rijksoverheid heeft een speciale website ingericht met alle informatie rondom het Corona-virus, zoals de actuele maatregelen en regelingen. Deze site bezoekt u hier.