Steun de Voedselbank!

De VVD Boxtel heeft samen met 'onze' Peter Stark een actie opgezet om de lokale Voedselbank te steunen. Gemeente Haaren maakt, net als onder andere de gemeente Boxtel, gebruik van dezelfde lokale Voedselbank. Reden temeer dus om deze actie te steunen! U doet toch ook mee?! Onderstaand de oproep die onze collega's uit Boxtel hebben gedaan:

"Naar aanleiding van de hulp aanbiedingen op de Facebook groep “coronahulp van  Boxtel  Liempde Lennisheuvel en Esch” wil VVD Boxtel ook graag haar bijdrage doen! Na contact met de Voedselbank in Boxtel hoorde wij dat ze voldoende vrijwilligers hebben, maar dat ze een groot tekort hebben aan  producten en vooral aan houdbaar voedsel en in het bijzonder groente in blik of glas (zie ook de bijlage hieronder - suggesties: rijst, spaghetti, macaroni, soep (blik/pak) groente (blik/pot), cruesli, muesli, suiker, koffie (gemalen), zoetbeleg). 

Dus als je iets thuis hebt liggen wat wij kunnen ophalen en waar de voedselbank iets aan heeft, geef dat dan door aan ons, dan komen wij het bij je ophalen. Je kunt ons via Facebook een berichtje sturen of stuur een mail naar contact@boxtel.vvd.nl

Mocht je geen tijd hebben om iets te kopen  of geen spullen in huis hebben liggen, kun je uiteraard ook geld doneren aan de voedselbank. Dit kan via:

https://www.geef.nl/nl/actie/inzamelingsactie-voedselbank-boxtel-gestel-haaren-rooi/donateurs

Zaterdag 20 juni komen we de spullen bij je thuis ophalen met deze bakfiets, mits je in de toekomstige gemeente Boxtel woont. Woon je buiten Boxtel, maar in een van de andere gemeenten die worden geholpen door de voedselbank, Haaren, Sint Michielsgestel of Sint Oedenrode komen we graag zondag middag 21 juni de spullen met de auto ophalen.

Samen komen we deze tijd door en alvast super bedankt!"